| Цитата |
|---|
| Arte пишет:
Цитировать |
Якщо вас цікавлять гроші , то все буде ділиться між вами , тобто тими хто буде оформлювати і т.д ....Мені головне зробити такий сайт , щоб людям подобався!
|
21 Января 2012 02:49
Якщо вас цікавлять гроші , то все буде ділиться між вами , тобто тими хто буде оформлювати і т.д ....Мені головне зробити такий сайт , щоб людям подобався! |
|
21 Января 2012 02:51
Дитячий садок - це те що ви намагаєтесь тут довести , якщо вас поважна особо , щось не влаштовує , будь-ласка свою думку тримайте при собі! Будуть претензії , зрадістю буду чекати ваших листів на почту , чи розмову в скайп! Дякую за розуміння! |
|
21 Января 2012 02:55
Так звісно , у мене таке лице ... А щьо у цьому поганого , це напевно ж краще за те щоб по вихідним чи в будні дні вживати спиртні напої та курити цигарки . Ось коли ви самі себе почнете поважати , то тоді ми зможемо звами поспілкуватись на тему яка вас турбує у моєму сайті та у мені! Дякую за увагу! |
|
21 Января 2012 02:57
Ну шановний , я вважаю що не вам відповідати за мене що я знаю , а що ні! Якщо вас щось не влаштовує , прошу вас не відписуватись у цій тему! Дякую за розуміння! |
|
21 Января 2012 02:58
Не багато , але я впевнений у тому що я щось доб'юсь у цій справі! А чьому саме вас цікавить це питання? |
|
21 Января 2012 03:00
Якщо у вас є можливість , то прошу добавити мене у скайпі чи icq , або написати приватне повідомлення! Дякую за ваш відгук! |
|
21 Января 2012 03:01
Шановні Друзі! Якщо вас зацікавила пропозиція хочаб трішечки , прошу вас звертатись по наданим мною даним , чи писати в приват ! Дякую за Увагу
|
|
21 Января 2012 03:08
Не переживайте так, Николай. Просто здесь собрались профи. Для них ваш сайт просто игрушка. Подумайте сами голый сайт. Вы можете набрать команду. Кто захочет добавлять материал на пустой сайт, когда есть возможность добавить материал на сайт где посещаемость у..у..ух. Для начала вам самим надо потрудится. Потрудится , как раб. Правильно люди говорят, как раб. Я вижу у вас есть стремление. Если это стремление не остынет со временем , вы обязательно добьетесь успеха. Желаю вам успеха в работе. Не обижайтесь на людей, они вам говорят правду и от этой правды никуда не денешься.
|
|
21 Января 2012 03:16
Я звісно вибачаюсь за свої помилки, написані мною у повідомленнях , але у мене в душі переповняло бажанням відписати турботливим людям , які так хочуть допомогти своїми написаними думками!
![]() |
|
21 Января 2012 03:18
Да хочется еще добавить. Попробуйте подключить к своему проекту друзей, знакомых, своих родственников. Возможно вместе у вас получится сдвинуть сайт с нулевой точки.
|
|
21 Января 2012 03:19
Розумієте шановний, правда те , що вони не мають поваги до інших людей.Якщо б у них була така чиста , та добра душа ,вони б могли б написати приватне повідомлення , а не намагатись принизити мене та мій проект ! І добровільних людей , які згодились на це вже декілька чоловік відписало мені! За ваше побажання дуже вам дякую! ![]() |
|
21 Января 2012 03:20
Дякую за пораду , прийму до уваги! ![]() |
|
21 Января 2012 03:25
Ось читаю повідомлення і все думаю , скільки ж я помилок при написанні допускаю... Вибачте
![]() |
|
21 Января 2012 03:29
Николай, если на каждого обращать внимание. Проще закрыть глаза и не жить. Современный мир устроен к сожалению так. Вы принимаете все близко к душе. Возможно они не хотели унизить ваш проект. Просто когда создаешь сайт думаешь , что он один такой. Для вас он один. Для других очередной Клон. Знаю по себе. Но оглянитесь вокруг, а вокруг сотни - тысячи точно таких же сайтов. Если разобраться уникальных сайтов в интернете не так уж и много.
|
|
21 Января 2012 03:43
Скільки б не було подібних сайтів , мені все одно ! У мене є своя ціль ! ![]() |
||||
| 31.07.2025 11:26 | Ням-ням! - 8 деликатесов, которые когда-то ели только бедные люди |
| 16.04.2023 09:42 | МТС нехорошие люди |
| 08.02.2023 22:47 | Нейросеть для "создания" видео. Теперь и актёры не нужны? Google представила Dreamix |
| 10.12.2022 10:43 | Нужны ПП кликандеры |
| 28.07.2022 18:31 | Кому нужны WMZ |